Éljen ! Éljen ! Éljen !  Éppen most , ezekben az időkben ? IGEN !!! Naná, hogy épp MOST ! Hiszen semmi nem a véletlen műve, ott van a végtelen Gondviselés mindenütt. És ajtók nyílnak meg a keresőknek!

Ma kaptam egy kedves telefonhívást , melyben értesültem róla, hogy a Csodák Tanítása eredeti verziója ismét kapható !!! Könnybe lábadt a szemem ! Hiszen talán már több , mint egy éve , amikor létrehoztam egy Csodák Tanítása Tanulócsoportot , többen indultatok volna, csatlakoztatok volna az írás tanulmányozásához, Jézus csodálatos tanításaihoz, ám a könyv nem volt beszerezhető akkor.

Őszintén hiszem és tudom, hogy ebben az időszakban , amikor már tudjátok, milyen erőteljes átrendeződés zajlik és mennyien érezzük a változásra , gyógyulásra való kegyelmi meghívást , a Csodák Tanítása nem véletlenül kapható ismét !

Ahogy a tanulócsoportot parkolópályára állítottam, úgy állít most Bennünket is egy alapjárat -üzemmódba az Univerzum .  Nem bölcs dolog ezzel szembe menni, viszont ebben a befelé fordulásban az ÍRÁS felé , Jézus felé, Önmagunk felé megnyílóvá, befogadóvá válni ...na , azt hiszem ennek most igazán eljött az ideje.

S , bár a Csodák Tanítása nálam most pihen, inspiráló és megalapozó tanításai egy másik szint befogadása felé vezettek  tovább.  E tanítások időtlensége , az, hogy Jézus ma is itt van és gyógyít , számomra már régóta nyilvánvaló. A mai kor emberét itt és köztünk élő testvéreinken, mint csatornákon keresztül érik el ezek az üzenetek. Az üzenetek, melyek áthatnak mindent, amivel én szolgálok , az emberi kapcsolódásaimat, munkámat.

Ha a benned élő hívás is erős és szólít valami a Jézusi Igazságok, Lényed Igazsága felé, élj most ezzel a lehetőséggel és vásárold meg a Kötetet!

Ezen a linken tudod elérni:


Én változatlanul itt vagyok, elérhető vagyok, ha megakadsz , megrekedsz az úton, ha bármi értelmezés úgy érzed, meghaladja most a megértésedet.

Keress bátran !
Nem azért kapunk, hogy birtokoljunk, hanem hogy megtanuljuk, milyen gyönyörű továbbadni minden csodát .

A megosztás sürgető vágyát sokszor éreztem már.

Valójában az egész gyógyulási folyamatom mozaikdarabkái, melyek mai napi állnak össze, mind erről tanítanak: Azért kapsz, hogy megoszthasd másokkal. 

Hisz semmit sem birtokolhatunk. A szeretetet főképp nem, csak tovább, magunkon át, magunkból áramoltathatjuk. A szeretet természete a kiáradás, minden, ami ragaszkodás, kötődés, ezzel ellentétes, nem a NAGY REND akarata , harmóniája.

Valami nagyon erőteljes munkál most a világban.

Hogy tudjunk vele tisztán, a szenvedés és erőfeszítés nélkül haladni , újra és újra vissza kell kormányozni elménket az isteni tengelyünkbe, a keskeny útra , minél erősebb az ágyútűz odakint , annál nagyobb csendre kell törekednünk odabent.

Az elkövetkezendő hónapokban ezt a belső átjárót igyekszem én is mind önmagamban, mind az arra törekvők számára rendszeres meditációs összejövetelekkel tisztítani és tudatosítani.

Nagy szükségünk van rá , hisz az Isteni Rendet zavaró erők most mindannyiunkat gyengíteni próbálnak. Amint kiesünk a szívünkből , amint leválunk az igazságunkról- máris fogást találnak rajtunk és visznek, húznak magukkal. El sem tudjuk képzelni, milyen és hányféle eszközzel, a leggyengébb pontunkon mérve csapást ránk. Káosszal, félelemmel, korlátozásokkal, az érzék kielégítés csapdáival... és így tovább.

Ahol a fókusz, ott az energia. Ahol az energia, ott a TEREMTÉS.

Mit akarunk tapasztalni?

Merre törekszünk ?

" Valóban az vagy,  AKI VAGY ..és nem lehetsz semmi más" - mondja Jézus.

Ezt a minőséget tesszük a fókuszunkba azokon az összejöveteleken , amelyekre szeretettel várlak Téged is, ha valami hang a gyógyulásért kiállt Benned.

Szeretettel ajánlom az alábbi Isteni gyógyító hangokat , melyekkel biztosan találkozhatsz az elkövetkezendő meditációkon .

https://www.youtube.com/watch?v=caxZFKKcyGU


Hallgasd és nézd is és biztos lehetsz benne, hogy akárcsak bennem, Benned is évek , életek gyógyulnak meg...ha engeded.

Békével,

Gyöngyös