Jézus tanításai a mai kor emberének

A Csodák Tanításának keletkezését , lejegyzését követően a 90-es évek elején Jézus ( Jeshua ) ismét csatornázott le tanításokat a mai kor emberének.  Ezen történések során is olyan  személyekhez érkezezett , akik lényük teljességével kinyilvánítottak egy igaz és elkötelezett szándékot arra vonatkozóan,  hogy lemondva saját személyes akaratukról elérkezzen hozzájuk az Igazság. A Jézussal való összehangolódásukat követően egy hírvivő csatornává váltak embertársaik javára. 

Nem tudom teljes egészében szavakkal leírni, hogyan történt Velem,  de valahol egy ponton, amikor a Csodák Tanítása kurzust másodszor végeztem, egyszer csak ott találtam magam  ezen Jézusi tanítások egy másabb, kicsit " interaktívabb" üzeneteiben. Mintha megnyílt volna Bennem is egy új csatorna, melyen keresztül az addig is folyamatosan jelen lévő energia " turbó fokozatra kapcsolt és zúdulni, ömleni kezdett belém. Nagyon erős átalakulás folyamatában voltam akkor és valami jelezte Bennem , hogy készen állok egy másik szint, egy még közvetlenebb  és tapasztalatibb energia és tanítás befogadásra. Valahogy így történt.....

Hálával tartozom Kozma Alexandrának, aki magyar nyelvre fordította a közvetített üzeneteket , a gyógyulás ösvényét . Alexandra munkásságáról  itt olvashatsz, tájékozódhatsz: https://amesterutja.hu/

Minden , amit én képviselek,  a módszerek és a Hivatásom, melyben a gyógyulás folyamába lépő  embertársaimat kísérem ezen , Jézus által megmutatott Forrásból táplálkozik és árad ki.

Versek, Írások, Videók, Önismereti beszélgetések, foglalkozások , jóga , érintés-kezelések ...mindig az, amire készen áll a Kereső és amivel számára a legnagyobb hozzájárulás lehetek.

Sosem én gyógyítok és csak jelen vagyok egy magasabb Tudatosság , Erő , Igazság számára, hogy azt átközvetítsem és a gyógyulni vágyót saját természete közvetlen felfedezésre bátorítsam addig a pontig, amíg kapcsolatunk rendeltetik.

Ha közel áll hozzád Jézus, ha érzel valami erőteljeset, ami rezonál Benned azzal , amit az Ő LÉNYE képvisel, örömmel haladok melletted , hogy tovább adjak Tőle, Belőle .