Az vezérel, hogy olyan módokat találjak, amelyekkel embertársaim gyógyulását , felébredési útját támogathatom és hogy elérhető legyek bárki számára, aki ezen útra lép .

 Az anyagi , fizikai világban való helytállás , megfelelés tanult mintáiban éltem nagyon , nagyon sokáig.

Sokáig annyira lefoglalt a saját gyógyulásom igyekezete, hogy csak apránként vettem észre, itt már rég nem erről van szó.

Amikor kaptam valamit és gyógyultam általa, mindig egy sürgető igény jelent meg bennem arra, hogy másoknak is tovább adjam.

Tanítani és tanulni, gyógyítani és gyógyulni..számomra egy és ugyanaz.

Bátorság kellet hozzá, mire megértettem és fel is tudtam vállalni, hogy ez a dolgom és ehhez kaptam érzékenységet, adottságot ebben az életemben . Az a munkám , hogy szolgáljak, segítsek és hogy elérhető legyek mindazoknak, akikkel a gyógyulásban osztozhatok. A gyógyulás nem azért szükséges, mert betegség van. A gyógyulás a betegség hiedelmének meggyógyítása, ébredés az elkülönültség őrült illúziójából, melyben alszunk. 


 Szeretném, ha sokunk "kartonjára" ez lenne majd írva:

Gyógyultan távozott !

Egy szolgálattá vált bennem , egy mély törekvéssé, hogy itt legyek, elérhető legyek .

Jézussal való összehangolódásom tudatára ráébredni egy csodálatos dolog volt . Ezen az úton , ebben a kapcsolódásban élem a napjaimat, viszem tovább a tanításokat , melyek lassan mindent áthatnak bennem és körülöttem.

Néha versek születnek meg, néha erős sugallatokkal jön valami, amit tennem kell .

Az anyagi világban való biztonságos létezés , a bőség újra tanulandó lecke volt számomra, s mint minden más, ez is a Megengedésben való mesterré válás gyakorlása, amely most is tart. Már nem tervezek. Valami él rajtam keresztül és vezet ..és megtanultam megpihenni ebben. Munkálkodom és VALAMI munkálkodik rajtam keresztül.