Reiki kezelés

Mi az , ami elsőként jut eszünkbe: Nem kell hinni benne, mégis Mindannyiunknak ugyanúgy működik?  A Légzés.

Épp ilyen a Reiki energia is. De mi is ez valójában?

A Reiki egy összetett japán szó. Rei=Univerzális, mindenütt korlátlanul jelenlévő,

Ki= ( Élet ) Energia .

Nevezhetjük a Szeretet, vagy Isten rezgésminőségének is, ami nem más mint Bolygónk Létezésének fenntartója.

Mindenütt jelen van. Korlátlanul, Kiapadhatatlanul. Az erre érzékenyek a fizikai szemmel látják is.

Az, hogy ki mennyire fér hozzá, mennyire táplálódik általa az folyton változó , testi, mentális, érzelmi állapotunk függvénye. Vannak olyan átmeneti és tartós életszakaszaink, amikor ez az energia nem ér el hozzánk, nem tudja megtámogatni természetes öngyógyító folyamatainkat.

Pedig épp ilyenkor lenne a legnagyobb szükségünk rá. 

Mi , reiki kezelők, Mester/ Tanárok, nem rendelkezünk semmi olyasmivel, amivel bárki más ne rendelkezne. Egy szándékot nyilvánítottunk ki , hogy megtanuljuk a Reiki energiát magunkon átáramoltatni, a benne használatos szimbólumok segítségével téren és időn átívelően embertársaink gyógyulását szolgálni vele. A Reiki " beavatás " ( nem szeretem ezt a szót, de pillanatnyilag nem tudunk rá jobbat ) után ennek  fogadására és továbbadására egy nyitott csatornává leszünk. A reiki kezelés masszázságyon , felöltözve történik . A nagykezelés egy energetikai tisztítással kezdődik, a csakrák ( energiaközpontok ) és az azokat összekötő energiavezetékek átszellőztetésével , hogy azok aztán készen álljanak a reiki energia fogadására.

Csak egy lágy érintés történik, a teljes testet végigpásztázva, a kezelt személy közben pihen , akár aludhat is.  A reiki egy intelligens energia. Mit jelent ez ? Nem kell hinni benne, nem kell irányítani, éppen ezért a reiki- ben sosem diagnosztizálunk és gyógyítunk. Az energia önnön lényénél fogva járja be a teljes energiarendszert és pontosan ott végzi el a harmonizálást , ahol arra a legnagyobb szükség van. Nemcsak testi szinten. Rossz szokások, hitrendszerek és azok lenyomatai, tünetként jelentkező hatásai gyógyulnak meg ezen energia jelenlétében.

Feltölt, táplál, békés , energetizált állapotba, mondhatjuk úgy is, természetes állapotunka segít Bennünket.

Jó szívvel ajánlom ! Kívánom, hogy tapasztald meg ! ♥